7 Mayıs 2015 Perşembe

FLORMAR LIP PENCIL

Herkese musmutlu günleeeeer :)

 Bugün sizler için Flormar’ın 201 numaralı dudak kalemini mercek altına aldım! Bir aydır kullandığım ve nude rujlarla çok güzel uyum sağlayan bir dudak kalemi bu. Waterproof özellikte olmasını da çok seviyorum çünkü bu sayede çok kalıcı oluyor. Hele birazda dudaklarımı,rujumu sürmeden önce bu kalemle doldurursam süper bir kalıcılık elde ediyorum. Üstelik de fiyatı sadece 4.50 tl.


Hello everyone! Hope you are having a wonderful day!

Today I will be talking about a lip pencil by Flormar . It’s number is 201. I’ve been using it since a month and it goes really good with my nude lipsticks. I love that it is waterproof .Because of that it stays really long on my lips. Especially when I fill in my lips with this lip pencil and then put on  my lipstick  it lasts really long. And it only costs 4.50 tl. 








Flormar mağazalarında ve Watsonslarda bulabilirsiniz. Bu dudak kalemi son zamanlardaki favori nude rujum  MAC Shangai Spice ile de çok uydu.  Bu rujun da incelemesi birkaç güne gelecek :) Kendinize iyi bakın :) 


You can find it at Flormar stores and at Watsons.  This lip pencil also goes really good with my MAC Shangai Spice lipstick, which is my favourite nude lipstick at the moment.  A review on that will be posted in a few days :) Take care everyone :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder