2 Mayıs 2015 Cumartesi

BLISTEX MED PLUS

Merhabalarrr,

Bugünün yazısı Blistex Med Plus lip balm hakkında. Bu lip balm gerçekten benim favorim. Çünkü sadece dudaklarınızı nemlendirip yumuşatmakla kalmıyor aynı zamanda kurumuş dudaklarınızı tedavi de ediyor.  Bu lip balmın iki versiyonu var.  Kapta olan(yani elinizle alıp sürebileceğiniz) ve stick formda olan.


Hellooo everyone,

Today’s topic is Blistex Med Plus lip balm. This lips balm is truly my favourite! Because it doesn’t only moisturizes my lips and makes them soft it also repairs my chapped and dry lips. This lip balm has two versions. One of them is in a container and the other version is in stick form. 




 Ben kapta olanını kullanıyorum genelde ve bu ürünü her gece yatmadan önce dudaklarıma uygulamama rağmen 2 yıla yakın bir sürede anca bitiriyorum. Yani anlayacağınız gibi çok bereketli bir ürün. Gece rutinimin vazgeçilmez bir parçası bu lip balm.  Yoğun bir şekilde nane kokuyor ve kurumuş dudaklarınıza uyguladığınızda dudakları ilk başta biraz yakıyor ama mükemmel bir şekilde tedavi ediyor. Fiyatı 9.90 tl. Watsonslarda ,Gratislerde ve eczanelerde bulabilirsiniz.  Özellikle eczanelerde satıldığı için gönül rahatlığıyla kullanıyorum.  Aynı zamanda içinde spf 15 içeriyor.

Sizin en sevdiğiniz lip balm hangisi?

Herkese güzel günler dilerim :)


 I usely use the one in the container and even though  I apply this on my lips every night before I go to bed, I finish one container in approximately two years. As you can understand the amount of the product in the container is absolutely enough :D.  This lipbalm is an essential part of my night routine. It smells like mint and when you first apply the product to your dry lips your lips burns a little but it goes away so don’t worry. And it repairs your lips perfectly. It costs 9.90tl. You can find it at Watsons and Gratis stores  and at pharmacies. And it also has spf 15.

What is your favourite lip balm?

Have a wonderful day everyone! :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder